Tidligere skatte- og forsvarsminister ny bestyrelsesformand for Danske Spil
Danske Spil logo

Den tidligere skatte- og forsvarsminister for Venstre, Peter Christensen, skal fremover stå i spidsen for Danske Spil, hvor han tager over som bestyrelsesformand efter Peter Gæmelke, der havde formandsposten fra 2011 og frem til 2020.

– Jeg er meget stolt over tilliden, som finansministeren har vist mig, og jeg ser frem til at bidrage til Danske Spils videre rejse. Det er et stort privilegium at medvirke til at sikre det økonomiske fundament under hele Danmarks sports- og foreningsliv, som jeg personligt har mærket værdien af som både barn og ung. Derudover ligger det mig meget på sinde, at spil om penge forbliver den underholdning, det skal være. Danske Spil har en vigtig samfundsrolle i fortsat at sikre et balanceret og ansvarligt spillemarked i Danmark, udtaler Peter Christensen og fortsætter:

– Vi skal forebygge ludomani og beskytte vores unge, så spillet ikke tager magten og ender i afhængighed, samt sikre, at spil ikke misbruges til kriminalitet som hvidvask af penge. Danske Spil skal sætte standarden for ansvarligt spil i Danmark.

Stopper som formand hos Det Danske Klasselotteri

Posten som bestyrelsesformand for Danske Spil er den tidligere Venstre-profils anden bestyrelsespost indenfor spilbranchen.

Som en følge af bestyrelsesformandsposten hos Danske Spil stopper Peter Christensen dog som bestyrelsesformand for Det Danske Klasselotteri i løbet af andet halvår i 2020.

Her har Peter Christensen været formand siden 2018.