Scientific Games og William Hill forlænger europæisk partnerskab
Scientific Games William Hill

Softwareleverandøren Scientific Games og spiludbyderen William Hill forlænger deres partnerskab med yderligere fire år frem til og med 2024.

Forlængelsen betyder, at Scientific Games vil fortsætte med at sine markedsførende OpenSports-løsninger til William Hill i både Storbritannien og Europa.

Dermed har samarbejdet mellem de to giganter indenfor spilleverdenen kurs mod at have arbejdet sammen i 17 år, når den nye aftale udløber i 2024.

Fælles ambition styrker stærkt forhold

Hvis der er noget, der kan knytte tætte bånd og efterfølgende styrke dem, så er det en fælles retning og et fælles ønske for, hvad partnerskabet skal føre til. Det er også dette, der er nøglen for forlængelsen af samarbejdet mellem Scientific Games og William Hill.

– Ved at vælge Scientific Games bekræfter William Hill deres engagement og tro på vores produkter, tjenester og vores team ved at sende en klar besked om, at vi fortsætter med at være en kilde til konkurrencefordele for en global industrileder på alle regulerede spillemarkeder.

– Vi bygger virkelig på et af vores stærkeste forhold. Holdet hos William Hill deler vores ambition om skab spilleroplevelser på næste niveau og sammen, på tværs af sportsgrene og iGaming, og det gør vi til virkelighed, siger Jordan Levin, CEO for digital hos Scientific Games.

Styrket ind i en afgørende tid

Spillebranchen er i rivende udvikling, hvor dem der ikke følger med og tilegner sig ekstraordinære kompetencer og fleksibilitet, hurtigt kan blive overhalet af konkurrenterne på det konstant voksende og meget profitable spillemarked.

Det er netop ønsket om fleksible og konkurrencedygtigeløsninger, der har været nøglen til succes for Scientific Games og William Hill.

– Det er en afgørende tid for sportsbetting og iGaming-udbydere. Scientic Games’ løsninger giver os den fleksibilitet, der er nøglen til vores vækststrategi i Storbritannien og Europa og vi er glade for at fortsætte med at bruge deres produkter, der vil blive leveret på et fleksibelt og modulopbygget grundlag for at styrke vores fælles succes i de kommende år, siger Ulrik Bengtsson, CEO hos William Hill.