Play’n G introducerer en ny Wilde-generation
Cat Wilde Doom of Dead

Den efterhånden legendariske Wilde-spilserie fra Play’n Go får en ny generation med en ny frontfigur.

I slutningen af juni 2020 rammer det seneste spil fra Play’n Go markedet, hvor hovedpersonen i Wilde-universet bliver Cat Wilde, der får sin selvstændige debut i spillet “Cat Wilde and the Doom of Dead”.

Cat Wilde skal her tage over efter sin far, den berømte opdagelsesrejsende Rich Wilde, som hun i maj 2020 fik sin spilledebut sammen med i spillet “Rich Wilde and the Shield of Athena”, der af Play’n Go beskrives som et af virksomhedens største lanceringer.

Nu skal Cat så stå på egne ben og ud på sine egne udfordringer med den seneste udgivelse, som er en femhjulet spillemaskine med det kendte tema fra det gamle Egypten, hvilket skaber en god kombination af den nye karakter og det gamle velkendte Wilde-tema, som man kender det fra flere af Rich Wilde-spillene.

– Alle elsker Rich Wilde-spillene, men vi mente, at tiden var til at bringe et nyt ansigt i spil til den nye generation af spillemaskinespillere. Det betyder ikke, at vi ikke kommer til at se nye spil med Rich Wilde, men vi udvikler hele tiden nye og spændende karakterer til vores spil. Vi følte, at tiden var til at bringe en ny dimension til Wilde-verdenen, siger Marti Zettergren, CPO hos Play’n Go i den udsendte pressemeddelelse om lanceringen af “Cat Wilde and the Doom of Dead”.