NetEnt tilføjer leverandører til Connect-platform
NetEnt

NetEnt tilføjer leverandører og øger mangfoldigheden af deres indholdsportefølje på platformen NetEnt Connect, hvor der nu tilføjes tre nye spilleverandører.

I december 2019 lancerede NetEnt deres indholdssammenlægningsplatform NetEnt Connect. Selvom platformen stadig er i sit første stadig, så har NetEnt siden lanceringen tilføjet flere leverandører og øget bredden af indhold.

Først var det spil fra Red Tiger – som NetEnt også ejer. Nu bliver spiludvalget forøget med spil fra tre leverandører, der ikke er en del af NetEnt Group.

Fremover vil NetEnt Connect også inkludere spil fra Games Inc., G (tidligere kendt som Gluck Gamevy) og Scout Gaming Group.

Nye leverandører giver bred dækning

Med tilknytningen af Games Inc. har NetEnt foruden spillene også fået adgang til en række nye spilstudier, hvilket med stor sandsynlighed kommer til at udmønte sig i fremtiden spiludvalg.

Endnu mere interessant er måske tilknytningen af G til NetEnt Connect, da G er kendt for at udvikle hurtige spil, der i den grad taler til de nye generationer af spillere.

På mange områder får NetEnt spiludvalget dækket godt ind, da de med tilknytningen af Scout Gaming Group til NetEnt Connect får tilgang af en spiludvikler, der dækker både fantasy sport og online betting.

Udvidelse vækker glæde

Det er netop også den bredde, som tilføjelsen af spillene fra Games Inc., G og Scout Gaming Group giver NetEnt Connect, som har været hele formålet for NetEnt.

– Vi er meget glade for udvidelsen af NetEnt Connect-porteføljen. De tre leverandører, hvis indhold nu bliver tilgængeligt for operatører via Connect, viser vores engagement i at mangfoldiggøre vores samlede udbud. Tilføjelsen af skrabespil og fantasy sport komplimenterer indholdet fra NetEnt og Red Tinger rigtigt godt, siger Rob Fell, direktør hos NetEnt Connect i pressemeddelelsen.

En platform til flere markeder

Visionen bag NetEnt Connect er at skabe en platform, der er designet til at samle og integrere kunderelationer på tværs af de regulerede markeder, spil medlemmerne af spilindustrien er underlagt i de lande, hvor de tilbyder spil.

På blot få måneder har NetEnt med NetEnt Connect nu øget spiludvalget for sine kunder. Med den hastighed som NetEnt booster NetEnt Connect med i de første par måneder, kan man nemt få en forventning om, at det ikke er sidste gang i 2020, at NetEnt øger antallet af spilleverandører til NetEnt Connect.

Introduktionen af NetEnt Connect og nu også de seneste nyheder i begyndelsen af februar har også været mærkbar på NetEnt B-aktien, der handles på NASDAQ i Stokholm. Her er den over den seneste uge gået fra 24,45 SEK til 26,50 SEK.