Microgaming præsenterer nyt Game of Thrones-spil
Game of Thrones Power Stacks Microgaminng-min

Ligesom TV-serien så var spillemaskinen Game of Thrones fra Microgaming et kæmpe hit, da den kom frem tilbage i 2014. Nu, seks år senere, har Microgaming løftet sløret for en opfølger til Game of Thrones.

I løbet af 2020 præsenterer Microgaming spilleautomaten Game of Thrones Power Stacks.

Game of Thrones Power Stacks vil indeholde nogle af de førende karakterer og personligheder fra hit-serien Game of Thrones. Disse karakterer vil være med til at føre spillere gennem den nye rejse efter gevinster i Westeros’ verden.

Licensspillet udvikles af det uafhængige studie, Slingshot Studios, der udelukkende leverer innovativt højkvalitetsindhold til Microgaming.

<H2>Et hit på skærmen – som serie og spil</H2>

Game of Thrones tog tv-seerne verden over med storm, hvor serien fra HBO blev et af de mest populære underholdnings-brands i verden.

Den genre-definerende tv-serie har fået utallige af nomineringer og kåringer gennem årene, inklusiv 160 Emmy-nomineringer, hvor det blev til hele 59 titler.

Derudover har serien fået syv Golden Globe-nomineringer med en enkelt Golden Globe som resultat.

Seriens ottende sæson opnåede en fænomenal status, hvor sæsonfinalen blev set af intet mindre end 19,3 millioner seere på tværs af alle HBO-platforme.

Serien har givet anledning til en række officielt licensprodukter, inklusive den utroligt populære spillemaskine fra Microgaming, der nu får sin efterfølger

Nu kan fans af serien se frem til en helt ny Game of Thrones-rejse, da den seneste titel er indstillet til at blive medlem af Microgamings prisbelønnede portefølje af brandet indhold.

<H2>Bygger videre på populært produkt</H2>

Spil med fokus på detaljerne og en stærk AV-tilstedeværelse er tit et hit. Når disse krydres med temaer fra populære TV-serier, film eller andet fra underholdningsbranchen, så bliver det sjældent et dårligere produkt.

Det er også den opskrift, som Slingshot Studios har bygget videre på i udviklingen af Game of Thrones og nu også gør det igen med Game of Thrones Power Stacks.

– Game of Thrones-brandet har skabt en hengiven følelse blandt seerne sammen med en utrolig medieopmærksomhed. Vi er glade for at udvide vores partnerskab med HBO til at levere en nyt Game of Thrones-spillemaskine, der hædrer og bygger videre på brandets enorme popularitet. I seriens ånd vil vi arbejde hårdt for at levere en spillemaskine med både kvalitetsrigt og feature-rigt spil, så spillerne kan nyde en autentisk Game of Thrones-temaoplevelse, siger Microgamings CCO, Jean-Luc Ferriere i en pressemeddelelse.

Du kan stadig finde den oprindelige Game of Thrones-spilleautomat hos hovedparten af de danske online kasinoer, da de fleste tilbyder spil fra Microgaming.