Gordon Ramsay og Hell’s Kitchen bliver til en spillemaskine
NetEnt Hells Kitchen Gordon Ramsay

Det kan næppe blive kedeligt, hvis NetEnt formår at fange bare lidt af de udbrud og kommentarer, som den verdenskendte kok, Gordon Ramsay, kom med i TV-showet Hell’s Kitchen, når de lancerer spillemaskinen med samme navn.

Gordon Ramsay og Hell’s Kitchen bliver nemlig til en spillemaskine udviklet af NetEnt.

– Gordon Ramsay er en sand rockstjerne i restaurantverdenen. Hans stærke personlighed og farverige kommentarer som omdrejningspunktet i Hell’s Kitchen har givet ham en legendestatus som en multi-Michelin kendiskok med fans over hele verdenen, siger NetEnt director of games, Bryan Upton på virksomhedens hjemmeside og fortsætter:

– Lige så vigtigt som det så giver det os mulighed for at producere en spillemaskine med en stærk fortælling og en masse voksensjov.

Der er i den grad lagt op til et underholdende spil, når de verbale guldkorn fra den 16-dobbelte Michelin-stjernevindende kok, skal kombineres med de underholdende visuelle effekter fra en storstilet NetEnt-udgivelse.

Kendisudgivelser hitter

Det bliver ikke det eneste spil med en kendis som spillets omdrejning fra NetEnt. Den svenske spilproducent er i øjeblikket højaktuel med spillemaskinen Ozzy Osbourne, hvor musikken fra The Prince of Darkness er omdrejningspunktet.

Dertil kommer de mange spillemaskiner med temaer fra hit TV-serier som Vikings, Narcos og filmen Jumanji.
Man kan derfor godt tillade sig at have høje forventninger til den kommende udgivelse fra NetEnt, der lige har udgivet deres første regnskab ovenpå købet af Red Tiger.